Kuntokeskus

Kuntokeskus

SOPRANOS on uusimpien teknologisten ratkaisujen avulla viimeistelty luxus-keskus, jossa on saatavilla kaikki tarpeellinen hiki- ja kylpypyyhkeistä alkaen. Keskus on jaettu teemaosastoihin ja jokainen osasto on sisustettu osaston hengen mukaisesti. Keskuksen kulunvalvonta ja muu perustoiminta on täysin automatisoitu. Keskuksena SOPRANOS on ”pieni”, noin 1000 m2, mutta studiona iso.

SOPRANOS on jäsenyyspohjainen kuntokeskus, jonka asiakkuudet ovat voimassa toistaiseksi kuukauden kerrallaan. SOPRANOS Men’s Health Clubiin saavat tulla sisälle vain jäseniksi rekisteröityneet asiakkaat.

Asiakkuustunnisteena käytetään henkilökohtaista älyranneketta, joka mahdollistaa harjoittelun keskuksessa klo 5.00–24.00. Älyranneke toimii myös kaappien lukitsijana ja harjoitusohjelmien lukijana.

Lisätietoja: Jäsenyys, Sopimusehdot, Sopranos Shop

Trouble Shooter -palvelu

Trouble Shooter on henkilö, joka on paikalla keskuksessa ennalta ilmoitettuina ajankohtina opastamassa ja neuvomassa asiakkaita tarpeen mukaisesti. Trouble Shooter toimii myös henkilökohtaisena PT-ohjaajana, jolta voi ostaa haluamansa räätälöidyn erikoispalvelun.

Sijainti

SOPRANOS Men´s Health Club sijaitsee Vaasan keskustassa Galleria Wasassa osoitteessa Vaasanpuistikko 17, 65100 Vaasa. SOPRANOS on ydinkeskustassa helppojen kulkuyhteyksien päässä ja lähellä on hyvät pysäköintimahdollisuudet.