Aerobinen osasto ”North Pole”

Aerobinen osasto ”North Pole”

SKILL LINE – AEROBISET LAITTEET LÄMMITTELYYN

SKILLRUN

Skillrun Still Life Image 2

Skillrun Emotional Image 09

Skillrun Emotional Image 03

Tyylikäs 19-tuumainen näyttö ja käyttöliittymä, jossa yhdistyvät liikunta ja viihde. Tämä malli sopii kaikille. Juoksu, kelkkatyöntö ja vetovarjoharjoittelu.

Biofeedback toiminto analysoi käyttäjän juoksutekniikkaa mm. askeltiheys, askeleen pituus, lentoaika ja maakontaktiaika.

Yhdistettävyys Bluetooth ja ANT+ sykevöiden sekä Apple Watchin kanssa

Soveltuu parhaiten: juoksu ja HIIT-harjoittelu.

Ominaisuudet: SKILLRUN Class UI*, Bootcamp UI*, Biofeedback, Kelkka ja vetovarjoharjoittelu, Juokseminen vastuksen kanssa, TV, sosiaalinen media, Netflix ja Web-selain.

SKILLROW

Skillrow Still Life Image 2

Skillrow Emotional Image 1

SKILLROW ™ on ensimmäinen soutulaite, joka antaa urheilijalle mahdollisuuden kasvattaa kuntoa ja voimaa yhdellä laitteella. Laitteen magneettivastus tuo soutuharjoitteluun uusia ulottuvuuksia.

SKILLROW applikaatio tuo harjoitteluun suunnitelmallisuutta ja tehokkuutta valmiiden harjoitusohjelmien ja video-ohjattujen harjoitusten kautta.

Lisää: https://qicraft.fi/product/skillrow/

Uudella SKILLROW soutulaitteella voit harjoitella kuntoa sekä voimaa korkeimmalla mahdollisella tasolla. Soutulaitteessa on hyödynnetty lajikohtaista huippumuotoilua sekä digitaalista tekniikkaa.

Soutaja Elisa Aunolan kuvaus SKILLROW soutulaitteesta:

  • Jämäkkä runko, laite pysyy paikallaan ja on erittäin stabiili
  • Miellyttävästi muotoiltu penkki ja kahva, joiden myötä pystyy soutamaan pidempiäkin matkoja
  • Soututuntuma lähellä vesillä soutua, veto nappaa kiinni pehmeästi ja tuntuma säilyy vedon loppuun asti
  • Kaksivaiheinen vastus monipuolistaa käyttöä. 10-portainen ilmavastus ”peruskäyttöön” ja pitkälle matkalle. Magneettivastus tuo uuden ulottuvuuden voima- ja tekniikkaharjoitteluun, sillä se vaatii todella tehokasta jalkatyöskentelyä
  • Yksinkertainen ja selkeä näyttö, joka kertoo tärkeimmät parametrit: soudettu matka, aika, tahti, tämän hetkinen nopeus ja harjoituksen keskinopeus, tehot watteina ja vastus
  • Lisäarvoa käyttäjälle tuo helppokäyttöinen applikaatio, jonka myötä tarjolla erilaisia lyhyitä (10-20 min) harjoituksia videolla ohjatusti sekä erimittaisia haasteita, joita suorittamalla voi vertailla omia tuloksia kansainvälisen SKILLROW-soutajayhteisön tuloksiin.

SKILLBIKE

Skillbike Image Still Life 30

Skillbike Image Emotional 04

SKILLBIKE on markkinoiden ensimmäinen ja ainoa kuntopyörä, jonka pyöräilytuntuma on muistuttaa ulkona pyöräilyä.

Miksi SKILLBIKE on uniikki?

SKILLBIKEssa on oikea vaihdejärjestelmä, joka lisää ulkopyöräilyn tuntua, mutta ennen kaikkea mahdollistaa maantie- ja maastopyöräilystä tutun mäkiharjoittelun.

Vastusprofiililla saa tuotettua pyörään -0,3 – 15% kulman, jolloin alamäet ja ylämäet saavat pyöräilijän luonnollisesti hakemaan vaihteita käyttäen parhaan kulloiseenkin mäkiprofiiliin.

Lisää: https://qicraft.fi/product/skillbike/

SKILLMILL

Skillrow Still Life Image 1

Picture13

SKILLMILL ™, harjoittele kuten huippu-urheilija. Technogym on olympialaisten virallinen laitetoimittaja yksinoikeudella kuudetta kertaa. Yhteistyö huippu-urheiljoiden kanssa on jatkuvaa, sillä he vaativina käyttäjinä tietävät, mitä laitteilta todella vaaditaan. Tämä tieto on perustana SKILLMILL™ laitteen kehitystyölle. Voit kehittää turvalliseti ja tehokkaasti voimaa, nopeutta, ketteryyttä ja kestävyyttä.

Lisensioitu Porot X2, Talvi (1)