Rautaosasto ”Pure Strength”

Rautaosasto ”Pure Strength”

RAUTAOSASTO ”PURE STRENGTH”

Technogymin PURE Power Training -vipuvarsilaitteiden sarja mahdollistaa vaativan harjoittelun raskaillakin kuormilla. Laitesarjan muotoilussa on panostettu käyttömukavuuteen ja optimaalisiin liikeratoihin. Se mahdollistaa käyttäjälle turvallisen harjoituksen.

PURE-sarja luo tunteen vapaapainoharjoittelusta.

Vapaiden painojen tuntu turvallisesti

Moni asiakas haluaisi harjoitella vapailla painoilla, mutta se olisi heille liian vaativaa. Laatua tai ergonomiaa vaarantamatta PURE STRENGTH tarjoaa turvallisuutta, jota vapaat painot eivät yksinään voi antaa.

Kolme hyvää syytä, miksi meillä on PURE STRENGTH

  1. Turvallisuus
    PURE STRENGTH -laitteiden ergonominen muotoilu mahdollistaa tehokaan harjoituksen ilman riskejä, joita vapailla painoilla harjoiteltaessa voi kohdata.
  2. Tehokkuus
    PURE STRENGTH -laitteiden biomekaniikka takaa, että jokaisesta liikkeestä saadaan maksimaalinen teho irti.
  3. Huoltovapaa
    PURE STRENGTH -laitteet ovat huoltovapaita, mikä maksimoi asiakastyytyväisyyden ilman turhia huoltotarpeita.

PURE STRENGTH – ainulaatuiset ominaisuudet

Vakaa kahva
Ergonomisen muotoilun ja tukevan otteen ansiosta työntö- ja vetovoimat ovat tehokkaampia ja mukavampia tasaisten kuormien ansiosta. Kahvoista saa optimaalisen otteen.

Miellyttävä, liikettä tukeva pehmuste
PURE STRENGHT -laitteiden pehmusteet ovat BodyPrint-materiaalia, mikä tarjoaa napakan tuntuman ja maksimaalisen mukavuuden harjoittelun aikana.

Asennon säätäminen
Itselle sopivien säätöjen tekeminen on helppoa keltaisten merkkien avulla. Penkissä oleva merkki osoittaa oikean asennon, mikä helpottaa säädön tekemistä. Kun olet löytänyt istuimen asetuksen, joka sopii sinulle, voit käyttää samaa istuinasetusta myös muissa PURE STRENGTH -laitteissa.

Medium Purestrengthemotionalimage8

Medium Purestrengthemotionalimage16

Medium Purestrengthemotionalimage5