Sopimusehdot

Sopimusehdot

SOPIMUSEHDOT

Asiakkuus

 1. Sopranos Men’s Elite Health Club (myöhemmin Sopranos) asiakkuudella voit harjoitella valintasi mukaan joko yhdessä tai kaikissa keskuksissamme Suomessa ilman sitoutumista.
 2. Asiakkuus alkaa siitä päivästä, kun aktivoit asiakkuutesi. Aloituksen yhteydessä veloitetaan aloitusmaksu 39 €.
 3. Asiakkuudella on kuukauden irtisanomisaika. Irtisanomisaika lasketaan päättymään seuraavan alkavan kuukauden viimeiseen päivään.
 4. Sopranos herrainhuoneen asiakkuuden ikäraja on 16 vuotta.

Sisäänpääsy

 1. Päästäksesi sisään Sopranos keskukseen tulee sinulla aina olla mukana Sopranos älyranneke (tai muu tunnistautumisväline). Älyrannekkeen saat noutamalla sen Sopranos keskuksesta erikseen sovittavana ajankohtana, ennen kuin väliaikainen sisäänpääsykoodisi poistuu käytöstä.
 2. Sopranos asiakkaana sinulla on oikeus käyttää kaikkien tulevien Sopranos-keskusten palveluja
 3. Sopranos asiakkuus on henkilökohtainen. Älyranneketta, joka toimii myös avaimena ei saa lainata/siirtää muille henkilöille. Jos päästät sisään jonkun toisen sinun henkilökohtaisella tunnuksella, sisäänkäynnin videokamera (two-man-video-control-system) aktivoituu ja seurantakeskukseen menee asiasta ilmoitus. Tällaisissa tilanteissa asiakkuus katkaistaan välittömästi ilman erillistä ilmoitusta, eikä jo maksettuja asiakasmaksuja korvata.

Asiakkuuden hallinta

 1. Asiakkuuden päättyessä irtisanomisaika on yksi kuukausi. Irtisanomisaika lasketaan päättymään seuraavan alkavan kuukauden viimeiseen päivään. Asiakkuus päätetään sähköpostilla oman Sopranos-keskuksesi sähköpostiosoitteeseen.
 2. Sopranos asiakkuuden voi tarvittaessa tauottaa sairastumisen tai ulkomaankomennon vuoksi todistusta vastaan. Minimi tauotusaika on 4vk.
 3. Sopranos keskuksen asiakkaana olet vastuussa omien tietojesi päivittämisestä. Sopranos ei ole vastuussa epäonnistuneista maksuista, sähköpostiosoitteista, postiosoitteista ja/tai puhelinnumeroista. Kaikki muutokset ja asiakkuuden lisätiedustelut tulee tehdä sähköpostitse omaan Sopranos keskukseen.

Maksaminen

 1. Sopranos keskuksen asiakkaana hyväksyt, että veloitamme sinulta neljän viikon välein sopimuksessa sovitun harjoittelumaksun ja mahdolliset muut automaattiostot. Asiakkaana olet vastuussa, että maksutietosi, kuten e-laskusitoumus on voimassa. Paperi ja sähköpostilaskun lähettämisestä veloitetaan 8€ laskutusmaksu.
 2. Sopranos lähettää muistutuksia epäonnistuneista maksusuorituksista sähköpostilla ja tekstiviestillä. Jos toistuvat veloitusyritykset eivät onnistu, asiakkuus päätetään automaattisesti ja maksun perintä siirtyy perintätoimistolle.
 3. Sopranos keskuksissa voit maksaa myös liikuntaseteleillä ja muilla vastaavilla maksutavoilla. Nämä liikuntarahat tulee siirtää etukäteen ”järjestelmälompakkoon” vastaanottoaikoina. Työpaikkojen maksaessa suoraa liikuntatukea tai toisen henkilön maksaessa asiakkuuttasi, ole yhteydessä omaan Sopranos-keskukseesi sähköpostilla

Turvallisuus ja viihtyvyys

 1. Sopranos Herrainhuone asiakkaana sinun tulee tuntea kuntosalisi pelastussuunnitelma. Keskuksessa esillä olevassa suunnitelmassa on tietoa hätäuloskäynneistä, sammutuslaitteista, sekä toimintatavoista hätätilanteen sattuessa.
 2. Sopranos keskuksen henkilökunta on paikalla rajoitetun ajan. Tämän takia käytämme videovalvontaa estääksemme ja havaitaksemme ilkivaltatapaukset ja muun epätavallisen käytöksen. Videovalvonta voi auttaa sinua onnettomuustilanteista. Asiakkaana annat suostumuksesi videovalvontaan.
 3. Harjoittelu Sopranos keskuksessa tapahtuu omalla vastuulla.
 4. Sopranos keskuksen asiakkaana sitoudut noudattamaan viihtyvyyteen ja hyvinvointiin liittyviä säännöksiä.
 5. Sopimusehtojen tai viihtyvyyssäännösten rikkomuksissa voi Sopranos irtisanoa asiakkuuden ilman ennakkovaroitusta, eikä jo maksettuja asiakasmaksuja korvata.
 6. Alkoholin tai muiden päihdeaineiden nauttiminen, vieminen tai niiden vaikutuksen alaisena liikkuminen on Sopranos -kuntosalin tiloissa kiellettyä. Käyttäytyminen vastoin tätä sääntöä, on perustelu asiakkuuden irtisanomiselle.
 7. Sopranos suhtautuu kieltävästi dopingaineiden, huumeiden ja vastaavien aineiden käyttöön. Sopranos säännöt kieltävät ehdottomasti kyseisten aineiden käytön, lukuun ottamatta lääkärin määräämiä lääkkeitä. Dopingaineiden tai vastaavien aineiden käyttö johtaa asiakkuuden välittömään irtisanomiseen.

Yksityisyys

 1. Sopranos keskuksen asiakkaana hyväksyt, että Sopranos kerää, tallentaa ja käsittelee henkilötietojasi. Tiedot kerätään hallinnollisia tarkoituksia varten, jotta voimme koostaa käyntihistoriasi sekä optimoida tuotteemme ja aukioloaikamme. Tätä varten keräämme ja tallennamme henkilötietosi sekä tallennamme ajankohdan ja päivämäärän, jolloin rekisteröit avoinkorttisi keskuksessamme.
 2. Asiakkaana annat suostumuksen, että Sopranos saa käyttää sähköisiä viestintäkanavia kiinnostuksen kohteisiin perustuvaan asiakassuhdemarkkinointiin, mukaan lukien uutiskirje ja uusien tuotteiden ja palveluiden markkinointi.
 3. Sopranos asiakkaana tallennamme henkilötietosi asiakkuutesi ajan ja kolmen (3) kuukauden ajan asiakkuutesi päättymisen jälkeen. Tämä ei koske keskuksen kävijätilastoja, jotka tallennetaan yhden (1) vuoden ajaksi ja sen jälkeen anonymisoidaan. Myös laissa määritetyt tiedot tallennetaan. Jotta voisimme lähettää sinulle treenivinkkejä ja tarjouksia, tallennamme asiakkuuden päättymisen jälkeen myös sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Voit milloin tahansa pyytää tietosi poistamista. Asiakkaana sinulla on oikeus tarkastella ja muokata henkilökohtaisia ​​tietojasi. Voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi viestien lähettämiseen. Henkilökohtaisien tietojen luovuttaminen on vapaaehtoista, pois lukien ​tiedot, jotka oikeudellisten vaatimusten mukaan edellytetään säilyttämään (esimerkiksi asiakassuhteen hallinnassa tarvittavat tiedot).
 4. Henkilökohtaisia tietoja ei luovuteta muille osapuolille ilman suostumustasi. Tietoja luovutetaan kuitenkin sellaisten hallinnollisten toimintojen yhteydessä, kuten lähetettäessä maksuliikennetietoja ja kirjanpitotietoja.

Sopranos oikeudet

 1. Sopranos pidättää oikeuden muuttaa hintoja kuluttaja-indeksin mukaisesti enintään 3 % vuodessa ilman erillistä ilmoitusta. Muista hintojen muutoksista ilmoitetaan 30 päivää etukäteen sähköpostitse/tekstiviestillä.
 2. Sopranos keskuksien on aina ylläpidettävä korkeaa laatutasoa, jotta voimme tarjota asiakkaille parhaimmat mahdolliset harjoitusolosuhteet. Vaadittavien huoltojen suorittamiseksi Sopranos pidättää itsellään oikeuden sulkea milloin tahansa keskuksensa enintään kolmeksi (3) päiväksi kalenterivuodessa.
 3. Sopranos keskuksella on oikeus muuttaa asiakkuuden ehtoja. Sopranos keskuksella on velvollisuus ilmoittaa merkittävistä tai negatiivisesti asiakkaisiin vaikuttavista muutoksista ennen niiden voimaantuloa.